DÜNYANIN EN ROMANTİK YERİ: KALP ŞEKLİNDE ADA

DÜNYANIN EN ROMANTİK YERİ: KALP ŞEKLİNDE ADA


Aşk Adasi’Ndan Geçer Mi? Geçer!


Dünyaevine girmek zor zanaat. Hem bu kararı almak hem de aldıktan sonraki süreç açısından. Attılan her adım masraf inanır mısınız?

 

‘Hangi şatoda evlensek?’, ‘Kim önce ayağa basacak? gibi’ soruları es geçersek; işin en güzel kısmı ise tabii ki de balayı. Çiftlerin doyasıya doyuştuğu bu tatilin geçirileceği yeri belirlemek de ayrı bir dert. Çok maliyetli, orta maliyetli ve hiç maliyetli balayı girişimleri her cebe uygun opsiyonlarıyla izdivaç hazırlığındaki çiftlerimizi emrine amade durumda. Bunca şeçeneğin yanında varolduğundan yeni haberdar olduğumuz kalp şeklindeki bir ada bizleri en ideal balayı lokasyonlarından biri olduğu konusunda ikna etti.

 


 

Google Earth’ten bakıldığında şekli şemali bir güzel ortaya çıkan kalp şeklindeki ada, tahmin edeceğiniz üzere yine Google Earth sayesinde popülerliğe kavuştu.

 

 

Hırvatistan’da konumlanmış durumda sizleri bekleyen, aşkınızın literal anlamda sembolü olabilecek ada, görgüsüz romantikler için iyi bir alternatif gibi göründü bize. Asıl adı Galešnjak olan ‘Kalp Adası’, Hırvatistan’ın Dalmaçya kıyılarında yer alan küçük bir adacıktan ibaret.

 

 

 

32 dönümlük arazisi ve günbatımında plaj yürüyüşleri imkanıyla dikkat çeken adada kordon boyunda yürür gibi kalp turu atabilirsiniz. Bizce Algida bu adada reklam çekmeden önce gidip bir görün…