DÜNYANIN EN TATLI VİDEOSU

DÜNYANIN EN TATLI VİDEOSU


Yan Etkisi: çocuk Yapma İsteği


Çocukken en büyük derdiniz neydi? İstediğiniz uzaktan kumandalı arabaya ya da en son çıkan Barbie bebeğe sahip olamamak mı? Peki ne için hararetli kavgalar ederdiniz? Tek kale maç kavgaları mı yoksa ip atlarken “Değdi, değmedi” mevzuları mı? Tatlılık bakımından aşırı doz yaratan ‘You Poked My Heart’ videosu ile çok uzak görünen o eski günler, silikleşen hatıralarınız ve çocuk olmanın verdiği o tatlı masumiyete dair bir deja vu yaşamak üzeresiniz. Hazır olun.

 

Videonun başrolleri; dışarıda yağmur çiselediğine kanun gibi inanan bir çocuk, yağmur yağdığını hayatı buna bağlıymış gibi savunan bir kız, arabulucu bir ikiz kız kardeş ve moral desteği için odada bulunduğuna inandığımız bir minik. “Annem yağmur çiseliyor diyor”u defalarca en tatlı telaffuzla söyleyen çocuğun “Benim annem yağmur yağdığını söylüyor” kıza söylediği bir cümle ise içler acısı: “Güzelsin ama haklı değilsin. Ben haklıyım”.

 

 

Bu ithama karşı Yağmur kızımız, çocuğun göğsüne dokunuyor ve videonun en tatlı repliği ortaya çıkıyor: “Kalbimi dürttün”. Araya giren ikiz kız kardeş sayesinde dağılan tarafları izlerken insan “Böyle olacaksa ben de çocuk yapayım” demekten kendini alamıyor.