DÜNYANIN EN YARATICI DÖVME SİLDİRME YÖNTEMİ

DÜNYANIN EN YARATICI DÖVME SİLDİRME YÖNTEMİ


Hatasiz Kul Olmaz


Yıldız, kalp, Sanem Çelik’le birlikte Türkiye’ye göç eden kuşlar, Japonca harfler, sevgili isimleri, Latince klişe cümleler ve daha bir sürü şey… ‘Pişmanlık kelimesi lugatımda yok’’ diye iddialı konuşmayı pek seven insanların bile lugatına malum kelimeyi VIP’den sokmayı başarabilen yegane şey dövmeler.

 

Araştırmalara göre altı kişiden birinin pişman olduğu ve sildrimek istediği dövmeler, gençlik hatası, arkadaş gazı, erkek erkeğe çok sarhoş olunan bir tatilin sonucu, sevgili ültimatomu, romantizmin mürekkep ile buluşmuş hali gibi durumlarla hayat bulabilir. David Cameron’ın eşi Samantha Cameron’ın ayağındaki yunus dövmesi, Megan Fox’un çoktan pişman olduğu Marilyn Monroe dövmesi, kahvaltı favorisini ayağının altına işlemek isteyen Cara Delevingne’nin bacon dövmesi er ya da geç pişman olunan dövmeler klasöründe yerini almışken, bir Reddit kullanıcısı olaya yepyeni bir boyut getirdi.

 

 

İsmini veya cismini bilmediğimiz beyefendi ne anlama geldiği konusunda kafa yorup hiçbir şekilde anlamlandıramadığımız dövmesinin yanına yıldız imi koymak suretiyle alt kısımda ‘’O zaman 17 yaşındaydım’’ açıklamasını yaptı.

 

Yıldız iminden de birkaç sene içinde pişman olmamasını temenni ediyor, kendisine hayatta başarılar diliyoruz.