DÜNYAYI BİR DE HAYVANLARIN GÖZÜNDEN GÖRÜN

DÜNYAYI BİR DE HAYVANLARIN GÖZÜNDEN GÖRÜN


Deklanşöre Bu Kez Hayvanlar Basiyor


Kediniz, köpeğiniz veya canınızdan çok sevdiğiniz bir hayvan dostunuz varsa, telefonunuzun, bilgisayarınızın hafızasını doluluk seviyesine kadar zorlamak, Instagram ve diğer sosyal medya hesaplarınızı kendinizden çok onun fotoğraflarıyla doldurmak nedir bilirsiniz. Pisiciğinizin süt içerken fotoğrafı, köpeğinizin en sevdiği oyuncağıyla oynarken videosunu çekip onların her anını gözlemlerken, dünyanın onların gözünden nasıl göründüğünü hiç merak ettniz mi?

 

 

 

Chris Keeney, hayvan dostlarınız boş vakitlerinde motoru yeni kapanan bir arabanın sıcaklığında mayışıyor mu, komşunun çimlerinde sayfiye hayatı yaşıyor mu, sizin haberiniz olmadan kimlerle fingirdeşiyor gibi aklınızdaki deli soruları cevaplamak ve size dünyayı dört ayaklı dostların gözünden göstermek için bir kitap yayınladı.

 

 

 

Hayvanların boynuna hafif bir kamera asan ve gerisini onların yaratıcılığına bırakan San Diego’lu fotoğrafçı Keeney’nin ‘Petcam: The World Through the Lens of Our Four-Legged Friends’ isimli kitabıyla çevrenize karşı yepyeni bir perspektif kazanacaksınız.