EMİNE ERDOĞAN MICHELLE OBAMA’DAN KOPYA ÇEKERKEN YAKALANDI

EMİNE ERDOĞAN MICHELLE OBAMA’DAN KOPYA ÇEKERKEN YAKALANDI


Twitter Kopyacisi Emine Hanim


First Lady'miz Emine Erdoğan, Twitter'da kopya çekerken yakalandı. Taze Twitter'ını bizzat kendisinin kullanmadığını anlamanın pek zor olmadığı Emine Hanım'ın, tweet'lerinden sorumlu ekibi karşısına almasının zamanı geldi de geçiyor dedirtecek gelişmeyi görmek için hemen şimdi Twitter hesabına bakmanız yeterli.

 

Evvela Michelle Obama'nın Twitter hesabına girip info kısmına bir bakalım.

 

Şimdi de Emine Erdoğan'ın Twitter hesabına ve info'suna bakalım.

 

 

Kabak gibi görüldüğü üzere Emine Hanım'ın Twitter'ından Sorumlu Bakan açık açık Michelle Obama'dan kopya çekiyor. First Lady savaşlarına şike karıştı arkadaşlar.

 

Emine Hanım'ın ekibi taze Twitter hesabını yaratırken belli ki Bayan Obama'nın Twitter'ını ince eleyip sık dokumuş. Bu ince eleyip sık dokuma fazla ileri gitmiş ve copy paste yüzünden ekibin beyni yanmış. Sonucunda da Michelle Obama'nın Twitter info'sunu birebir Emine Hanım'ın Twitter info'suna kopyalamışlar.

 

Michelle Obama'nın info'sunda şöyle bir metin yer alıyor: This account is run by Organizing for Action staff. Tweets from the First Lady are signed -mo.

 

Yani diyor ki; "Bu hesap bir ekip tarafından yönetiliyor, Michelle Obama'nın bizzat attığı tweet'ler ise mo imzasıyla yayınlanıyor."

 

Emine Hanım'ın ekibi de aynı metni copy paste'le evlat edinmeye karar vermiş, lakin imza kısmını ee yapması gerekirken unutmuş ve mo kabak gibi kalmış ortada.