EN İYİ SEKS HANGİ MOBİLYANIN ÜSTÜNDE YAPILIR?

EN İYİ SEKS HANGİ MOBİLYANIN ÜSTÜNDE YAPILIR?


Orgazminiz Bol Olsun


Seks hayatınızın monotonlaşmasının birçok etkeni olabilir. Uzayan mesailer, geçim derdi, stres, tutku eksikliği, çocukların tabloya girmesiyle artan sorumluluklar ile seks şehvet dolu bir aktiviteden günlük bir rutine dönüşebilir. İşte tam burada devreye seksin kutsal kitabı, Hintlilerin dünyaya armağanı Kama Sutra, fantezi ilk yardımı, mekan değişikliği devreye girer, hiçbir tedavi yanıt vermiyorsa da partner değişikliğine gidilir.

 

İngiliz mobilya sepeti Trueinterior, tam bir modern çağ problemi olan kronikleşen seks hayatınıza renk katmanız ve bu güzel aktiviteyi yatak odanızdan çıkartmanız için size mobilyaya göre seks kılavuzu hazırladı.

 

 

Bu tavana asılı sallanan koltukta seksin konfor ve zorluk derecesi 10 üzerinden 5. Minimal tasarımıyla maksimum zevk veren seks salıncağında sallanırken ipin yeterince sağlam olduğuna emin olun.

 

 

Ofis fantezisini hayata geçiren bu masanın konfor derecesi 4, zorluk derecesi 2. Morluk ve bel fıtığı ihtimali yüksek, yakalanıldığında kovulmak ise garanti.

 

 

Halıda seks keyfinin konfor derecesi 9’ken, zorluk derecesi 2. Halı yıkatma ücreti ekstradan sayılıyor.

 

 

İşte kelimenin tam anlamıyla açık büfe. Konfor derecesi 4, zorluk derecesi 7 olan bu seçenekten sonra çamaşır suyu ile tezgahı temizlemeyi unutmayın.

 

 

Partnerinizle dar alanda kısa paslaşmalar peşindeyseniz, kapsül koltukta seks keyfinin konfor ve zorluk derecesi 6.