ESKİ SEVGİLİYİ KAÇ KEZ ARAMANIN CEZASI HAPİS?

ESKİ SEVGİLİYİ KAÇ KEZ ARAMANIN CEZASI HAPİS?


Hizli Aramada Son Nokta


Biten bir ilişikiyi takip eden birkaç yol vardır. İlişkinin bitiş sebebine göre çeşitlenen bu yolların kimi taşlı kimi Alice Harikalar Diyarı’ndaki kadar karışıktır. Kederin binbir halini deneyimlerken, inkar, öfke, pazarlık, depresyon ve kabullenme evrelerinden geçmeniz hayli muhtemel. Bunları hangi sırayla yaşayacağınız ise tamamen sizinle alakalı.

 

Ayrılığı inkar edip affedilme yolları arayabilir, kendinize ya da ilişkinizin yardımcı başrolüne durdurulamaz bir öfke duyabilir, Asya pazarlarındaki satıcılardan daha iyi bir pazarlıkla karşınızdaki kişiyi değişeceğinize ikna etmeye çalışabilirsiniz. Farklı senaryolar yazmak gerekirse, depresyona girip Nutella’ya sarılmak suretiyle Ferrero’yu daha da zengin edebilir ve/veya yenilgiyi kabul edip ‘Pas’ diyebilirsiniz.

 

 

Fransa’da yaşayan 33 yaşındaki İsmi Lazım Değil, öğretmenlik yapan 32 yaşındaki eski kız arkadaşını (İsmi Lazım Değil 2) ayrılıklarından sonraki 10 aylık periyotta yaklaşık 21.807 kez arayıp mesaj atmak suretiyle taciz etmesi üzerine hapse atıldı.

 

Günde yaklaşık 73 mesaj/aramaya tekabül eden tacizde, İsmi Lazım Değil, kız arkadaşını arama sebebi olarak beraber yaşadıkları eve katkılarından dolayı bir teşekkür beklemesini gösterdiyse de durumun absürtlüğünü kabul etti.

 

Daha önce depresyon sebebiyle hastaneye kaldırılan İsmi Lazım Değil, yaptıklarının sorumluluğunu aldıktan sonra eski kız arkadaşı kendisine eve harcadığı emekler için teşekkür etse de mahkeme kararıyla 10 ay hapisle cezalandırıldı. Hapis cezasının 6 ayı 1300 dolara çevrilse de mapus yolları kendisine taştan gibi görünen İsmi Lazım Değil’i acilen kabullenme evresine davet ediyoruz.