FOO FIGHTERS KONSERE GELSİN DİYE PARA TOPLAYAN ŞEHİR

FOO FIGHTERS KONSERE GELSİN DİYE PARA TOPLAYAN ŞEHİR


Kickstarter'da Açilan Kampanyaya Para Yağiyor


Biz 10 TL'lik konser için bile davetiye sorarken müzik aşkıyla yanıp tutuşan insanlar Foo Fighters şehirlerinde konser versin diye yüzbinlerce pound para topluyorlar. Ülkemizde bir türlü rayına oturmayan müzik piyasası ve sadece hayallerde kalan konserlerin temelinde yatan sebep de bu sanırız. Lafa gelince hepimiz her konuda ordinaryüsüz, ama iş icraata gelince görünmezlik süper gücümüzü devreye sokuyoruz.

 

 

Yeni albümü Sonic Highways'i yayınlamaya hazırlanan Foo Fighters'ı 2015 yılında şehirlerinde izlemek isteyen Birminghamlılar, kendilerini garantiye almak için kendi kendilerini organizatör ilan ettiler. Zaten onlarca konser düzenlenen şehirlerinde Foo Fighters'ı görmek için yanıp tutuşan İngilizler, açtıkları Kickstarter kampanyasıyla şimdiden 150.000 pound toplamayı başardılar. 50 pound bağışlayanın konserdeki yerini garantilediği kampanyanın sonuçlanmasına ise henüz 54 gün var.

 

 

Bu hızla giderse Birminghamlılar'ın kendi Foo Fighters konserini organize etmeleri çok sürmeyecek gibi. Biz de o sırada irili ufaklı her konsere davetiye sormaya kaldığımız yerden devam edelim.