GAME OF THRONES’UN YENİ SEZONUNDA OLMAYACAK İKİ BAŞROL

GAME OF THRONES’UN YENİ SEZONUNDA OLMAYACAK İKİ BAŞROL


5. Sezon'da Rol Almayacak İki Kanka 


Game of Thrones’un 15 Haziran’da yayınlanan uzatmalarına kurban olduğumuz 66 dakikalık 4. sezon finalinin ardından 1 seneliğine Amerika’ya yüksek lisansa yolladığımız sevgiliye yas tutar gibi yas tutuyoruz. Evrim geçiren Arya’yı, en tatlı Sezercik Jon Snow’u, trajik bir şekilde hakkın rahmetine kavuşan biricik Prens Oberyn’i, hatta karanlıklar kraliçesi Cersei’i bile özledik.

 

Nisan 2015’te başlamasını beklediğimiz, hatta tam tarihini bilsek maarif takvim alıp sayfalarını yırtmak suretiyle geri sayacağımız 5. sezonda, George R. R. Martin’in psikolojisinin kara delikleri ve derinliklerinden ne gibi sürprizler çıkar diye beklerken bugün bir tanesini öğrendik.

 

 

En son ‘The Children’ ile sosyalleşirken bıraktığımız yol arkadaşları Bran ve Hodor, 5. sezonda Game of Thrones’ta olmayacak. Hodor karakterine can veren, kah heyecanlı, kah mutlu, kah hüzünlü hislerini hep ‘’Hodor, Hodor, Hodor’’ diyerek anlatan Kristian Nairn, son röportajında yeni sezonla ilgili konuştu. ‘’Hodor Hodor Hodor Hodor Hodor Hodor Hodor Hodor Hodor Hodor Hodor Hodor (Hodor Hodor Hodor Hodor Hodor) Hodor Hodor’’ diyen Kristian Nairn’in bizim Türkçe’ye, ‘’Bran ve Hodor’un bir sezonluk arası olacak, bunun sebebinin de bizim hikayemizin kitabın sonuna doğru oluşundan kaynaklandığını tahmin ediyorum’’ diye çevirdiğimiz açıklaması tüm Game of Thrones sevenleri üzdü.

 

 

Hodor, bir yıllık tatilini dünyayı gezerek ve Rave of Thrones partileri düzenleyerek geçireceğini söylerken, Bran’in bu boşluğu ergenlikten çıkmaya çalışarak geçireceğini tahmin ediyoruz.