GÖRGÜSÜZLER İÇİN 24 AYAR ALTIN NIKON

GÖRGÜSÜZLER İÇİN 24 AYAR ALTIN NIKON


Altin Değerinde Fotoğraflar


Devir öyle bir devir ki her gelir seviyesinden insanın iPhone’u ve tüm üniversite öğrencileri başta olmak üzere yine herkesin profesyonel fotoğraf makinesi var. 48 ay taksitle iPhone alınan ve üniversitenin fotoğrafçılık kulübünden ibaret olduğuna inanan gençlerin ülke nüfusunu oluşturduğu bir zamanda haliyle lüks kavramı da bulanıklaşıyor. “Lüks nedir?” sorusu ne zaman akılları kurcalasa absürt ötesi bir ürün çıkıyor ve lüksün sözlük tanımını güncelliyor.

 

 

Altın kaplama dişi olan rap’çiler, altın kaplama kaykay, bisiklete para döken Araplar, diğer tüm görmemiş ve sonradan görmüşler altın piyasasını tek başlarına ayakta tutmaya yemin etmişken bu ürünlerin de haliyle sonu gelmiyor. En pahalı iPhone kılıf ve aksesuarlarını üretmekle övünen şirket Brikk, son olarak elini fotoğraf sektörüne de atıyor ve az pahalı Nikon fotoğraf makinasını çok çok pahalı yapıyor.

 

 

Nikon DF’i 24 karat altınla kaplayan ve onu Lux Nikon DF’e çeviren Brikk, lenslerine kadar altın kaplama makineyi 30.000 dolar gibi cüzi bir miktara satıyor. Kendisini ayıplayanlara cevabı ise, “Ama bu paranın bir kısmı yardım kuruluşlarına gidiyor”. 30.000 doların her kuruşu bağışlanmadıktan sonra böyle bir fotoğraf makinesi için mazeret kabul etmiyoruz.