IPHONE 6 NÖBETİNDEKİLERE KÖTÜ HABER

IPHONE 6 NÖBETİNDEKİLERE KÖTÜ HABER


Bir Süre Daha Iphone 5'e Talim Edeceksiniz


IŞİD? Küresel ısınma? Fakirlik? Açlık? Maalesef dünyanın büyük bir bölümü için şu sıralar en büyük dert iPhone 6'ya kavuşmak. Apple'ın geçtiğimiz haftaki toptancı lansmanı ile tanıttığı iki yeni modeli için hayatını askıya alan insanlar gerektiğinde günlerce kuyrukta bekliyor, hatta yatıya kalıyor. 3 aylık maaşlarını iPhone 6'ya gömmeye hazırlanıyor. Ülkemizdeki satış fiyatının asgari ücretin ağzına ağzına vurduğu iPhone 6, 26 Eylül'den itibaren bayilerde satışa çıkacak.

 

iPhone 6'ya kavuşmak için gün sayanlara vereceğimiz kötü habere hazır mısınız? Zorlu Center'daki Apple Store'un merkez üssü olacağı iPhone'lar için rezerveler başladı. Başladı başlamasına ama stoklar şimdiden tükenmiş durumda. Dünyada 3 günde 10 milyondan fazla satan iPhone 6 ve Plus'ın Türkiye'de gördüğü ilgi de fazlasıyla yüksek.

 

 

Şu an için Plus'ın 64 ve 128 GB'lik modellerinin stokları tükendi. 6'ların 64 ve 128 GB'lık modelleri ise tükenmek üzere. Görünüşe bakılırsa elini çabuk tutmayan taliplilerin kavuşma anı için biraz daha dişini sıkması gerekecek.