JAMES FRANCO İLE ÜNLÜ FİLMLERDEN SAHNELER

JAMES FRANCO İLE ÜNLÜ FİLMLERDEN SAHNELER


Batman Ve Beetlejuice Franco'ya Emanet


Sosyal medyayı en çok ve aynı zamanda en gereksiz kullanan ünlü isimlerden biri olan James Franco, aynı anda 34 film çekmek, Lana Del Rey'e yürümek ve 5 okul bitirmekten arta kalan zamanlarında farklı projelerde de boy gösteriyor. Bu seferki James Franco aromalı ve biraz da abuk projenin adı Making a Scene with James Franco.

 

 

İsminden de anlaşılabileceği üzere Franco bu projede sinema dünyasının ünlü filmlerini yeniden canlandırıyor. Ama işin içinde böyle kendine özgü bir isim olunca ortaya çıkan sonuç farklı oluyor.  Franco, bu projede ünlü filmleri saçma ama komik bir şekilde mash-up'lıyor. Nasıl mı? Evvela çarkıfelek konseptiyle mash-up'lanacak filmler belirleniyor ve ardından dananın kuyruğunun James Franco usulü koptuğu an geliyor. Mega saçma kostümler ve bir ekiple kamera karşısına geçen Franco filmleri kürüyor.

 

Diyalogların orijinal sahnelerle alakasının olmadığı bu projenin son ayağında talihli filmler Batman ve Beetlejuice'tu. Batjuice isimli bu bölümde Franco ve arkadaşlarını Beetlejuice'taki ünlü yemek sahnesini canlandırırken izliyoruz. Sofradaki Batman, Joker ve Robin gibi karakterler de cabası.