JAMES FRANCO SAÇLARINA NEDEN KIYDI?

JAMES FRANCO SAÇLARINA NEDEN KIYDI?


Gitti Güzelim Saçlar


Oyuncu, yönetmen, yapımcı, öğretmen, şair ve yazar kimliğiyle Amerika’nın ekonomisinin yüzde 85’ini oluşturan ve Instagram’ı, uyku mahmurluğu, kasık sınırı, kendine tapma seansları, narsizm dersleri ve kızlara yürümek için kullanan selfie kralı James Franco, güzelim saçlarına kıydı.

 

Günde iki haberi çıkmadıkça uykuları kaçan ve hayatının her dakikasını Instagram’da yaşayan James Franco, adım adım kel olma macerasını da pek tabii jamesfrancotv’den canlı canlı paylaştı.

 

 

Steve Erickson’ın 2007 tarihinde yayınlanan ve film aşkı ile Los Angeles’tan New York’a, Madrid’ten Oslo’ya oradan da Cannes’a taşınan film öğrencisi Ike Vikar Jerome’nin maceraları etrafında gelişen romanı Zeroville’i beyazperdeye aktaracak olan yönetmen James Franco, başrol olarak pek tabii oyuncu James Franco’yu seçti.

 

 

Zeroville için saçlarını sıfıra vurduran James Franco, yine filmdeki rolü için taptaze kel kafasına 1951 tarihli ‘A Place in the Sun’ filminin başrolleri Montgomery Clift ve Elizabeth Taylor’ın geçici dövmesini yaptırıyor.

 

 

Saçsız haliyle bile cool’luk yarışında saçlı bir sürü insanı geride bırakabildiği için Franco’yu tebrik ediyoruz.