JENNIFER LAWRENCE ICLOUD OLAYINDAN SONRA İLK KEZ SOKAĞA ÇIKTI

JENNIFER LAWRENCE ICLOUD OLAYINDAN SONRA İLK KEZ SOKAĞA ÇIKTI


Hem De Mesaj İçeren T-Shirt Giyiyor


İnsan hakları ihlal edilerek internete fotoğrafları sızan talihsiz isimler arasında bulunan, Amerika’nın tatlı kızı, Hunger Games’in şampiyonu ve Oscar Ödülleri’nde oyunculuğu ile kıyafetlerinden çok yere kapaklanmalarıyla gündeme gelen Jennifer Lawrence, iCloud olayından sonra ilk defa paparazzilere yakalandı. Uğradığı haksızlıktan sonra zor günler geçiren ve rivayete göre zamanının çoğunu yeni sevdiceği Chris Martin ile geçiren Jennifer Lawrence, Malibu’da görüntülendi.

 

 

‘Para Para Paradise’ Chris Martin ile yeni sevgililik hallerinden çoktan çıkarak şefkat ve rahatlık evresine yatay geçiş yapan Jennifer Lawrence, huzuru sevgilisinin kendine yaptığı serenatlarda ve küçük sürprizlerde ararken, yalnız yürürken görüntülendiği Malibu’da t-shirt’ü aracılığıyla da tatlı tatlı mesaj verdi. İngiliz yazar Roald Dahl’ın Türkçe meali “İçinin güzelliği yüzüne vurur”a denk gelen alıntısının basılı olduğu bir t-shirt giyen Lawrence, tam bir “Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla” davranışı sergiledi.

 

Dünyayla birlikte bizim de kalbimizin locasında kombine bileti olan Jennifer Lawrence’ın zor günlerini acilen atlatmasını temenni ediyoruz.