JENNIFER LAWRENCE VE CHRIS MARTIN’İN ARASINA GİRMEYE ÇALIŞAN KİM?

JENNIFER LAWRENCE VE CHRIS MARTIN’İN ARASINA GİRMEYE ÇALIŞAN KİM?


Yuva Yikanin Yuvasi Olmaz


Gwyneth Paltrow ile evli kaldığı 11 sene boyunca sağlıklı beslenmekten, çift danışmanı eşliğinde fikir alışverişi adı altında kavgalar etmekten, sürekli bir zen halinde yaşamaktan illallah diyen Chris Martin, çirkin boşanmanın bile tadına varmadan eşi Paltrow ile bilinçli bir ayrılığa imza attı. Chris Martin, 11 senenin içinde biriktirdiği tüm keşkeleri, öfkeyi, arzuyu en iyi rebound olarak Jennifer Lawrence’ı kapmak suretiyle muhteşem bir üçlüğe çevirerek sezonun En Değerli Oyuncu ödülünü kazandı.

 

 

Chris Martin, Jennifer Lawrence’a eski eşine hiç benzememesinden ötürü her geçen gün biraz daha bağlanırken, Lawrence da “Para Para Paradise” Martin’in müzisyen kişiliğinin bir numaralı hayranı olma yolunda. Lawrence’ın yakınlarından bir kaynağın açıklamasına göre Martin Lawrence’ı romantik tatillere çıkarıyor, serenatlarla ayaklarını yerden kesmeye çalışıyormuş.

 

Geçtiğimiz gün Batı Hollywood’daki Chateau Marmont’da arkadaşlarıyla yemek yiyen Chris Martin ve Jennifer Lawrence’ın, yeni sevgili evresini çoktan geçip şefkat ve rahatlık dönemine yatay geçiş yaptıkları görüldü. Dünya üzerindeki her erkeğin bilgisayarına sızan fotoğraflarından sonra zor günler geçiren Lawrence, Martin’in omzunda teselli buldu.

 

 

Tüm bunlar vuku bulurken, Jennifer Lawrence ile amacı belli olmayan bir yemek yiyen John Mayer, genç oyuncunun kalbini kazanmaya niyetli. Mayer’ın yakın çevresi, şarkıcının uzun zamandır Lawrence’tan hoşlandığını ve Chris Martin’i hiç umursamadığını söyledi.” Biri Jennifer’ın sol yüzük parmağına tek taşı takana kadar umudumu asla kaybetmem, şansımı denemeyi de bırakmam” diyen Mayer’a “Yuva yıkanın yuvası olmaz” sözünü hatırlatıyoruz.