JOHNNY CASH’İN ROLLS ROYCE’UNU İSTEYEN?

JOHNNY CASH’İN ROLLS ROYCE’UNU İSTEYEN?


En Cool Adamin Arabasi Satişta


Dünya üzerindeki gelmiş geçmiş en cool insanlar arasında her daim kendisine yer bulacak Johnny Cash, sadece country ve rock müziğe yön vermekle kalmadı. Kendine has karakteri ve yaşam tarzıyla da sürüden rahatlıkla ayırt edilebilir bir hayat yaşadı. 2003'teki ölümünün ardından popüler kültür üzerindeki etkisi hala tüm şiddetiyle süren ve sürmeye devam edecek siyahların adamı, bugün bir kez daha karşımıza çıktı. Bu seferki karşımıza çıkma sebebi ise şarkıları veya albümleri değil.

 

 

 

Johnny Cash'in siyah tutkusuna yakışan bir şekilde simsiyah olan 1970 model Rolls-Royce'u Barrett-Jackson'da düzenlenecek açık arttırmayla satışa çıkarılacak. Silver Shadow model araba, The Johnny Cash Show için bir teşekkür hediyesi olarak ABC kanalı tarafından Johnny Cash'e verilmişti. 

 

 

 

Kapı bölmelerinde altın kaplama malzemeyle JRC yazan araba bugünlere oldukça temiz bir şekilde gelmeyi başarmış vaziyette. Özel deri kaplama koltukları ile Johnny Cash'e fazlasıyla yakışan bu otomobili satın alacak şanslı bakalım kim olacak? Umarız efsanenin anısını layığıyla koruyacak biri bu Rolls-Royce'un sahibi olur.