JUSTIN BIEBER VE SELENA GOMEZ SÖZLENDİ

JUSTIN BIEBER VE SELENA GOMEZ SÖZLENDİ


Allah Bir Yastikta Kocatsin


Victoria’s Secret meleklerine musallat olan, ırkçılıkla ilgili çapsız yorumlarda bulunan, kendini James Dean ile kıyaslayacak kadar düşler aleminde yaşayan, Ellen DeGeneres’in keşfettiği o masum çocuktan Orlando Bloom’la laf dalaşına giren bir hergeleye dönüşen Justin Bieber, evliliğe ilk adımı attı. İlk göz ağrısı Selena Gomez’e uzun zamandır zeytin dalları uzatan Bieber, sonunda kızımızın gönlünü aldı.

 

 

Milyonlarca hayrana, daha reşit yaşa gelmeden yaptıkları servete, ihtişamlı hayatlarına rağmen özlerinde iki normal ergenden farkları olmayan Justin Bieber ve Selena Gomez, bundan bir süre önce Gomez’in sevgilisinin telefonunda başka kızların mesajları ve fotoğraflarını yakalaması üzerine ayrılmıştı. Rebound turlarını da birbirinden sansasyonel isimlerle yapan iki eski sevgili, rivayete göre Orlando Bloom ve Miranda Kerr ayrılığının meyvesini en çok yiyen isim oldu. Cannes Film Festivali’nde bir başka taze bekar Adriana Lima’yla bile partileyen Bieber, aylardır Selena Gomez’e alttan alttan mesajlar göndermeyi de ihmal etmedi. Instagram’a Gomez’le olan fotoğrafını koyan sonra hemen silen, Levent Yüksel’den ‘Beni Bırakın’ şarkısını gönderen, ortak arkadaşları aracılığı ile ‘’Bedbahtım Selenaağğ’’ diyen Justin Bieber, bebek yüzlüsünün gönlünü sonunda aldı.

 

Los Angeles’ta birbirlerine bağlılık yemini ettikleri bir tören düzenleyen ve Cartier marka söz yüzükleriyle kutsal yuvaya ilk adımlarını atan iki sevgili, evlilik planları yapıyor. Selena’ya anavatanı Kanada’da nikah basmayı arzu eden Justin Bieber’a evlilik yarayacaksa şahidi olmaya adayız.