KAFAYI PENİSLE BOZAN TEYZE KICKSTARTER’DA

KAFAYI PENİSLE BOZAN TEYZE KICKSTARTER’DA


Penis Şeklinde Trikolar Ve Daha Bir Sürü Şey


Kickstarter ve Indiegogo gibi oluşumlar sayesinde kimsenin yüzüne bakmadığı projelerimize yatırım bulmak artık hiç olmadığı kadar kolay. Ama insanoğlu her şeyde olduğu gibi bunda da ipin ucunu kaçırma konusunda hayli başarılı. Sadece bir burrito alabilmek için kampanya başlatanından "Patates salatası yapacağım" diyerek 55.000 doları cukkalayanına kadar birçok saçma girişimci, bu güzel platformaların ekmeğini yemeye başladı. Kampanyaların filtrelemeden geçmesinin zamanı geldi de geçiyor diyebiliriz. Hele ki şimdi sizlere gösterceğimiz örnekten sonra.

 

 

Sizleri "Penis Teyze" lakaplı Holly Stewart'la, onun hayli ilginç ürün yelpazesiyle ve Kiclstarter kampanyasıyla tanıştırmak istiyoruz. En büyük hobisi penis şeklinde yorganlar dikmek olan Stewart, bu tutkusu dağları taşları aşınca soluğu Kickstarter'da aldı. Bir sergi düzenlemek için maddi desteğe ihtiyacı olan Penis Teyze, yardımlarınızı bekliyor. Birbirinden renkli ve farklı malzemelerden penis yorganlar üreten Stewart, siparişleri isteğe göre gerçek yorgan boyutunda veya normal yorgan ölçülerinden çok daha büyük boyutlarda hayata geçirebiliyor.

 

 

Bu çok acayip hobisinin kendisini HollyPolyester: Local Grandmother Quilts Giant Penises adını vermek istediği sergiyle taçlandırmasını çok istiyor. Bunun için ŞURADA yardımlarınızı bekliyor Penis Teyze.