KEANU REEVES’İN EVİNE DADANAN ÇIPLAK SAPIKLAR

KEANU REEVES’İN EVİNE DADANAN ÇIPLAK SAPIKLAR


Neo'nun Başi Belada


Havanın dengesizliğinden mi şikayet ediyorsunuz? Uzayan mesailer yüzünden hayatınızın en kötü haftasını geçirdiğinizi mi düşünüyorsunuz? Ne bitmez hafta diye sevgilinize mi yakınıyorsunuz? Yakınmayı bırakın, Keanu Reeves hepinizden daha garip bir hafta geçiriyor.

 

Büyük ihtimalle tepedeki Hollywood yazısına bakan Mulholland Drive’daki süper lüks evlerden birinde yaşayan oyuncunun evinde sayılı günde iki zorla girme vakası yaşandı. Sebebi Reeves’in aşırı pahalı arabalarından birini çalmak ya da kasasını zorlamak olmayan vakaların motivasyonu Keanu Reeves’in kara kaşı kara gözünden başka bir şey değil. 50 yaşındaki oyuncu öldüren cazibesinden bir şey kaybetmemiş olacak ki, ilk önce kimliği bilinmeyen bir kadın Reeves’in evine girdi ve kocasını bekler gibi kütüphaneye geçip eline bir şarap almak suretiyle oyuncunun eve gelmesini bekledi.

 

 

İkinci vakada ise çıplak bir kadın Keanu Reeves’in evine girdi, duş aldı ve anadan doğma havuz keyfi yaptı. Evde temizlik yapan ekip, durumda bir gariplik olduğunu geç de olsa sezince, akıl sağlığı yerinde olmadığı ortaya çıkan kadın polise teslim edildi.

 

İnsan Hollywood ünlüsü olunca, bir de üstüne Keanu Reeves kadar iyi yaşlanınca evine zorla girme olayları bile film senaryosu gibi oluyor.