KICKSTARTER’IN EN YETENEK YOKSUNU KAMPANYASI

KICKSTARTER’IN EN YETENEK YOKSUNU KAMPANYASI


Dünyanin En Kötü Karikatüristine Yardim Edin


Kickstarter bir deli oğlan. Bu deli oğlanda çok yararlı ve yaratıcı projeler kadar bir boka yaramayan ve boş beleşlikten ölecek projeler de maalesef karşımıza çıkıyor. İnternetin nimetlerini hor kullanmak suçunu işleyen kimi zaman muzip, kimi zaman ise boş gezenin boş kalfası insanları nereye havale edeceğimizi bilemiyoruz. Çünkü aralarından o kadar sempatik tipler çıkıyor ki yüreklerimiz hemen yumuşuyor. Kickstarter'daki birbirinden garip kampanyalara bir yenisini ekleyen isimlerinden olan Luke Rooney de öyle tiplerden birisi.

 

 

Kendisi Not Very Good Caricatures [Done By Me (Of You)] isimli bir kampanya başlatmış durumda. Bunun sebebi ise hayalindeki iş olan karikatüristliği icra etme arzusu. Kendisi yeteneksiz olduğunun farkında ve bunu bizlerle paylaşmaktan da çekinmiyor. Şimdiye kadar irili ufaklı birçok işe başvurmuş ama hep red cevabı almış. O da bu tutkusunu sürdürmek için böyle bir yol tercih etmiş.

 

 

3 dolar karşılığında ister siyah beyaz ister renkli karikatürünüzü çizip sizlere yolluyor. Eğer 10 dolar verirseniz Skype'tan canlı yayın eşliğinde çiziminizi yapıyor. 25 dolara ise onunla bir Milkshake içiyorsunuz ve ardından karşılıklı karikatür seansınız gerçekleşiyor. Tabii bunun için Sydney'de veya Canberra'da ikamet etmeniz gerekiyor.

 

Bu sempatik çocuğa ve kampnyasına destek vermek isteyenleri şuraya alalım.