KIVA’DAN MARIJUANALI ÇİKOLATALAR

KIVA’DAN MARIJUANALI ÇİKOLATALAR


İyi Kafaya Giden Yol Mideden Geçer


Dünyanın en büyük marijuana merkezi haline gelen Colorado’dan gelen marijuana haberlerine alıştık. Bu seferki haberimiz ise Kaliforniya’dan geliyor.

 

 

Bu haberin her köşe başını otmatiklerin süslediği,  tarihin ilk marijuana fuarının düzenlendiği, üniversitesinin bile açıldığı, prezervatifinin satıldığı, otsepeti.com’un kurulduğu, ilk marijuanalı soda ve marijuana esanslı üzüm suyunun çıktığı; kısacası bu sektörün kalbinin attığı eyalet Colorado’dan değil de, otun sadece tıbbı yardım alanların tedavilerinde kullanılmasının yasal olduğu Kaliforniya’dan gelmiş olması insanı tedirgin etmiyor değil…

 

 

En çok abur cubur yiyenleri sevindiren Amerika’nın ilk kenevirli çikolatası satışa çıktı. Kiva Şekerlemecilik, tıbbi marijuanalardan yapılan çikolatalarıyla tekrar sağlığına kavuşmak isteyen hastaları besliyor. Her çikolata barına 45 miligram marijuana koyan Kiva, taze böğürtlen ve kızarmış kenevirleri ekmek arası koyar gibi çikolataya katık ederek damağınızda eşsiz bir lezzet oluşturmaya çalışıyor.

 

 

İlgili adres ŞURADA