KONSEPT OTELDE SON NOKTA: BOŞANMA OTELİ

KONSEPT OTELDE SON NOKTA: BOŞANMA OTELİ


İtinayla Evlilik Sonlandirilir


Ne yazık ki her boşanma Gwyneth Paltrow ve Chris Martin’inki gibi ‘bilinçli ayrılma’ şeklinde sükunet içinde gerçekleşmiyor. Çocukların velayetini kim kazanacak, yazlık kimde kalacak, antika vazoyu kim alacak gibi mevzular yüzünden sevgi ve saygı eski fotoğraf karelerinde nostalji olarak kalıyor. İşte tam bu noktadan yola çıkan Divorce Hotel, boşanma sırasında strese, sonrasında depresyona girmeyin ve gerilmeyin diye sizi güzel bir hafta sonu tatili eşliğinde boşuyor.

 

 

Çeşitli otellerle işbirliği halinde çalışan Hollanda merkezli Divorce Hotel şirketinin ilk icraatı 2012 yılında Amsterdam’da gerçekleşti. Son olarak New York’a 3 saat uzaklıkta bulunan Saratoga Springs’teki The Gideon Putnam Resort’la anlaşan Divorce Hotel, düğünleriyle meşhur oteli bir boşanma cennetine çevirmek üzere.

 

 

Divorce Hotel’in sunduğu hizmetle hafta sonu tatilinizi arabulucu eşliğinde geçiriyor, boşanma ayrıntılarını nihayete kavuşturuyor, dilerseniz pazarlıkların arasında spa keyfi yapıyor ve evli olarak giriş yaptığınız otelden “Bekarlık sultanlıktır” nağraları atarak çıkıyorsunuz.

 

Ya da bolca ayrılık seksi yapıyorsunuz.