METROBÜS ÜNİFORMANIZ: GRİBE KARŞI KORUYAN MONT + ATKI

METROBÜS ÜNİFORMANIZ: GRİBE KARŞI KORUYAN MONT + ATKI


Grip Aşisi Gibi Kiyafetler


Ekim ayı kapıyı çalmak üzere. Havalar ilişki durumunu çoktan ‘karışık’a çevirdi. Sabah Kaliforniya sıcaklarına uyanıp geceyi Nevada’nın çöl iklimiyle tamamladığımız günler geldi çattı ve grip mevsiminin kurdelesini kesmiş oldu.

 

 

Tropik iklime yelken açtığımız bu zamanlarda sabah gördüğünüz güneşli havalara aldanıp incecik kıyafetlerle dışarı çıkabilir ve öğleden sonra film setlerindeki gibi bir yağmura maruz kalabilirsiniz. Bağışıklık sisteminiz güçlü olabilir; ancak gün içinde toplu taşımayı kullanıyor ve dar alanda kısa paslaşmalar yüzünden bin kişiyle aynı kısıtlı havayı soluyorsanız şansınızın da bağışıklığınız kadar güçlü olması gerekir. Bir bulaştığında iki hafta kurtulamadığınız, sevgiliden ayrılmayı bile daha kolay kılan bu gribe yakalanmak istemiyorsanız, imdadınıza moda yetişti.

 

 

 

Gravitytank tasarım stüdyosu, gribe karşı zırh gibi giyeceğiniz Germinator Transit Jacket isimli montu üretti. Çevrenizde biri öksürmeye başlarsa, antimikrobiyal bir kumaş kullanılarak üretilen montun yakasını kaldırabilir, demirlere tutunmak isterseniz kolundaki ek kumaşı devreye sokup kendinizi koruyabilirsiniz.

 

Germinator Transit Jacket ile birlikte gribe karşı ilk aşınızı yaptırdıktan sonra tamamlayıcı unsur olarak Scough isimli mikrop filtresi mahiyetindeki atkıyı da takarsanız tamamsınız. Bu kışı aksırmadan öksürmeden geçirebilirsiniz.