MILEY CYRUS, TWERKING’İN SUÇUNU ELVIS PRESLEY’E ATTI

MILEY CYRUS, TWERKING’İN SUÇUNU ELVIS PRESLEY’E ATTI


ölünün Arkasindan Konuşulmaz


3 kuşak torununun geleceğini garantileyecek kadar para kazanan Miley Cyrus’ın canı öyle sıkılıyor ki, kah Havva asmasından hallice kıyafetleriyle hayal gücümüzü köreltiyor, kah VMA’de En İyi Video Ödülü’nü kazanan Wrecking Ball videosuyla en anadan doğma haliyle gülle üzerinde sallanıyor. Lüzumsuz dil fotoğrafları sebebiyle Fransızlar’ın midesini bulandırarak Fransız öpücüğünün içeriğini değiştirtmek zorunda bırakan Cyrus, şimdi de kürek dilini Elvis Presley’e uzattı.

 

1990’ların sonunda Bounce müziğe eşlik eden twerking’i 2013 yılında Oxford sözlüğüne eklenecek kadar meşhur eden Miley Cyrus, orijinal twerk’çünün Elvis Presley olduğunu iddia etmekle kalmadı işin içine seksizmi de kattı.

 

 

Konuk olduğu Sunday Night programında, ‘’Elvis belki benim giydiğim kıyafetleri giymiyordu; ancak yaptığı dans bariz twerk’tü. Bir seks sembolü haline gelen Elvis, kadın olmadığı için kimse dansının twerk olduğunu kabul etmiyordu, bir şey de demiyordu. Bu da çifte standarttan başka bir şey değil.’’ dedi.

 

Cyrus’ın, bu açıklamaları hangi kafayla yaptığını tasavvur edemiyoruz ve modern zamanda kadınların özgürlüğünün bekçisi olduğunu iddia eden Miley Cyrus’a allahtan akıl fikir diliyoruz.