NEW YORK’TA YENİ TREND: PARAŞÜT SEPETİ

NEW YORK’TA YENİ TREND: PARAŞÜT SEPETİ


Yemek Sepeti'ne çok Acayip Alternatif


İnsanoğlunun boşlukla imtihanı zor zanaat. Geçim sıkıntısı, ödenmeyen faturalar ve özürlüklerinizi dibine kadar kollayan bir hükümetiniz olmayınca yaşadığınız boşluğu çok değişik yöntemlerle aşmaya çalışabiliyorsunuz. Mesela New York'un ünlü hipster'ları. Yemek Sepeti'ne alternatif bir girişim için kolları sıvayan üçlü Adam, David ve Huw, daha evvel bir benzeri Avustralya'da denenmiş Jafflechute'la yemek siparişlerinizi paraşütle tepeden indiriyorlar.

 

 

Şimdilik sadece özel etkinlikler için geçerli bu sistemden yararlanabilmek için arkadaş çevrenizi topluyorsunuz. Ardından da üçlüyle iletişime geçiyorsunuz. Sandviç siparişinizi ve nerede teslim almak istediğinizi belirttikten sonra arkadaşlarınızla buluşma noktasına gidiyorsunuz. PayPal'le yapılan ödemenin ardından 1 saat içinde sandviçleriniz üstünü çarpıyla işaretlediğiniz noktaya paraşütle indiriliyor.

 

 

Bu değişik sipariş yöntemi, özellikle Brooklyn'de ikamet eden hipster'lar tarafından büyük ilgiyle karşılanmış durumda. Toplu sandviç partileri düzenleyen hipster'lar, gökten inen sandviçlerle karınlarını doyuruyorlar.