OCULUS RIFT’İ MEME OKŞAMAK İÇİN KULLANMAK

OCULUS RIFT’İ MEME OKŞAMAK İÇİN KULLANMAK


Memeler Baş Kaldirmiş


Gelişen teknolojinin hayatımıza kattığı son yeniliklerden Oculus Rift’ler henüz geniş kitlelere ulaşmış olmasa da ilerleyen yıllarda gündemimizi bir hayli meşgul edecek gibi. Teknoloji sektörüne hızlı bir giriş yapan sanal gerçeklik gözlüğü Oculus Rift’I tam altı ay önce satın alan Facebook, ilerleyen yıllarda gözlüğümüzü takıp arkadaşlarımızla bambaşka diyarlarda buluşmamızı bile sağlayabilir.

 

 

Oculus Rift'in tanıtımının ardından Sony'nin de PlayStation 4 için tasarladığı sanal gerçekçilik seti Morpheus'u lanse etmesi kısa bir süre içerisinde gözlük piyasasının karışacağına bir işaret.

 

 

Facebook’un iki milyar dolarlık yatırımı bizi beklentilere itse de, Oculus Rift’i esas amacından çok daha farklı bir şey için kullanan bu genç beklentilerimizi bir anlığına unutturdu. Amatör bir Japon yazılımcı, geliştirdiği Oculus Rift’iyle kullanmak için bir 'meme sıkma' simülasyonu yarattı.

 

 

İlerleyen yıllarda bu tasarımının ekmeğini çok sağlam yeme kapasitesi olan genç, porno sektöründen büyük vurgun yapabilir. Gelecekte seks sanallıkla iyiyiden iyiye iç içe geçer mi bilinmez, ama böyle bir ihtimale en çok sevinenlerin tüm gün boyunca bilgisayar başından kalkmayan oyun delisi gençler olacağı kesin.