ONE DIRECTION BABALARI’NIN DRAMI VİDEO OLDU

ONE DIRECTION BABALARI’NIN DRAMI VİDEO OLDU


Varoluş Bunalimi üzerine En Güzel Eser


Bir insanın yalnızlığını, varoluş bunalımını ve can sıkıntısını harika şekilde ortaya koyan One Direction konserindeki babaların fotoğrafları dünyanın en hüzünlü videosu haline geldi.

 

Geçtiğimiz hafta fotoğrafçı Angeline Castillo, kamerasını kapıp soluğu Nashville’deki One Direction konserinde almıştı. Hayran kitlesinin olgunluğu ile pek övünmeyen One Direction, ortalığı 10-17 yaş grubu için yangın yerine çevirdi konserde. Fakat Castillo, kitleye yüzünü döndüğünde beyninden vurulmuşa döndü çünkü hemen arkasında tarihin en büyük dramlarından biri yaşanıyordu. Konseri izleyen kitlenin belli noktalarında babalar vardı. Çocuklarını One Direction konserine götürmek zorunda kalan babalar her yerdeydi. Canları sıkılıyordu, mutsuzdular. On sene önce çocuklarını NSYNC konserine götürmek zorunda kalan babalar geri gelmişti. Fırsatı çok iyi gören Castillo, hepsini tek tek fotoğrafladı.

 

YouTube kullanıcısı Jeremy Y. bu fotoğraflarla Gary Jules’un Mad World şarkısını bir araya getirdi. Ortaya babalarımızın kıymetini bilmemiz hatırlatan bir video çıktı. One Direction Babaları’nın dramlarını fotoğraf olarak görmek isterseniz sizi BURAYA alalım.