PENİS JELİBON ÜLKEYİ KARIŞTIRDI

PENİS JELİBON ÜLKEYİ KARIŞTIRDI


Tatli Yiyelim Tatli Konuşalim Diyenler Bir Kez Daha Düşünsün


“Çok tatlısın, güzelsin, şekerci mi baban senin” iltifatı Yeni Zelanda’da tarihe gömüldü. Yeni Zelanda’daki bir şekerleme dükkanından alınan bir paket şekerin içinde çıkan penis şekilli jelibon ülkeyi karıştırdı.

 

 

New Zealand Herald gazetesinin haberine göre; Barrie Aburn isimli adam, 5, 6 v 8 yaşlarındaki üç çocuğunu sevindirmek için girdiği şekerlemeciden bir paket Dragon Sweets markalı jelibon aldı. Aburn'ün hayat arkadaşı Jacqui Hawkins, rafların birinden rastgele aldığı şekerleri incelediğinde erkek cinsel organı şeklinde olduklarını fark etti. Bir başka paketten de penisi olan bir bebek lolipopu çıktığını söyleyen Hawkins, “Bu hiç eğlenceli değil, aksine iğrençlik” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Stoke isimli şekerleme şirketinin müdürü Dutch Rusk, çalıştığı kurum adına özür dilerken; birkaç hafta önce Çinli bir üreticiden yaklaşık 7200 koli Dragon Sweets şekerle ithal ettiklerini ve penis jelibonların bunların arasından çıktığını söyledi.

 

Olayın baş kahramanı Aburn’ün gönlünü almak ve ailenin yaşadığı duygusal travmayı tatlı yiyip tatlı tatlı atlaması için koli koli jelibonlar hediye eden Rusk, “El veya ayak şeklinde şeker olsa yalar yutardık ama penise itirazımız var” dedi. Satışa uygunsuz bu şekerlemelerden haberdar olan bölgedeki ebeveynlerin sinir kat sayıları arttı ve aralarından “Çocuklarımıza bunları mı yedireceğiz? Biraz edep yahu…” diye çıkışanlar oldu.