PINK FLOYD’DAN 30 SANİYELİK BAYRAM HAVASI

PINK FLOYD’DAN 30 SANİYELİK BAYRAM HAVASI


The Endless  river'in 30 Saniyesi Geldi


“Bu sabahların bir anlamı olmalı” şarkı sözüne gönülden katılıyoruz. Bugün yalnızca Cuma’ya yatay geçiş yaptığımız hafta sonundan bir önceki gün değil, sadece güneşli güzel bir Eylül sabahı da değil. Bu sabah Pink Floyd’dan 30 saniyelik bir teaser’a uyandığımız o sabah. Gavurların ‘morning glory’ dedikleri şey böyle bir şey olsa gerek; zira şu an 2014’ün en mutlu 30 saniyesini, en şahane sabahını yaşamanın haklı mutluluğunu diken diken olan tüylerimize kadar her yerde hissediyoruz.

 

Temmuz ayında müjdesi verilen ve geçtiğimiz günlerde ayrıntılarına erişme şerefine nail olduğumuz Pink Floyd’un yirmi yıldır beklenen stüdyo albümü The Endless River sayesinde senelerdir camda sevgili bekler gibi bekleyen jenerasyon dünyada bayram ilan etti. İlk kez bir Pink Floyd albümü yayınlanmasına şahit olacak jenerasyon ise hayatlarının en önemli anlarından birine şahit olacaklarından bihaber birbirlerine garip Snapchat mesajları yolladıkları hayatlarına devam ediyor.

 

 

Richard Wright’a adanmış ve 10 Kasım’da yayınlanacak albüm, David Gilmour, Nick Mason ve merhum Wright’ın bestelerinden oluşacak. Louder Then War dışındaki 17 şarkının enstrümantal olacağı albümden 30 saniyelik gitar ağırlıklı ve sanat değeri taşıyan kesiti dinlemek ve tekrar tekrar dinlemek için sizi şöyle alalım.