ROBERT PATTINSON LAS VEGAS’TA EVLENDİ

ROBERT PATTINSON LAS VEGAS’TA EVLENDİ


Ama Nasil?


Bazen bir ünlüyü öyle seversiniz ki Google Görseller’de ismini aratmanıza gerek yoktur; zira gerek telefonunuzda gerek bilgisayarınızda zatı şahanenin binlerce fotoğrafından oluşan güzel mi güzel bir klasör mevcuttur. Bu kişi Kate Upton olabilir, Michael Fassbender olabilir, efendime söyleyeyim Robert Pattinson ya da Jennifer Lawrence olabilir. Platonik aşkınız paparazilere yeni sevgilisiyle yakalanır sizin Karadeniz’de gemileriniz batar, haksızlığa uğrar avukat kesilirsiniz, evlenir kadere inancınızı kaybedersiniz, konserini en önden izlemek için 1 ay öğle yemeği yemezsiniz.

 

 

Amerika’nın Nevada eyaletinde ikamet eden Lauren Adkins, ünlü aşkını ve ‘’Vegas’ta olan Vegas’ta kalır’’ motto’sunu bir sonraki level’a taşıyarak Robert Pattinson’ın karton maketiyle evlendi. Aile ve arkadaşlarından 50 kişinin katıldığı sade bir törenle Vegas Strip üzerindeki Las Vegas Wedding Chapel’de dünyaevine girdi. Bir karton maketle evlenmesine rağmen düğün pastası kesen ve şampanya patlatan gelinin damatla ilk gecesi merak konusu olurken olayın daha sonra Adkins’in bitirme tezinin bir parçası olduğu ortaya çıktı.

 

 

Lauren Adkins, kültürlerin ünlüler hakkındaki saplantılarını konu alan ‘Love is Overtaking Me’ isimli tezi için garip evlenme hikayeleri ile dolu Las Vegas’ta böylece bir ilke imza atmış oldu.