ROBERT PATTINSON’IN SEVDİCEĞİNE IRKÇI SALDIRILAR

ROBERT PATTINSON’IN SEVDİCEĞİNE IRKÇI SALDIRILAR


Ağzi Olan Konuşuyor


Ajda Pekkan’a rakip olan ve vampir DNA’ları sayesinde Twilight’ın daima 22 yaşında ve taş gibi kalan vampiri Edward’ı canlandıran Robert Pattinson, cemiyet hayatının suratı botokslu hanımefendileri kadar tepkisiz Kristen Stewart’tan ayrılınca sessizlik yemini etmiş keşişler gibi tek kelime etmedi. Adı Ece Erken’le aşk dedikodularına karışmayan ve Pazar Sürprizi’ne çıkmayan Robert Pattinson, geçtiğimiz günlerde yeni sevdiceği FKA Twigs ile Lucca çıkışında paparazilere yakalandı.

 

 

Kristen Stewart’tan anlaşılacağı üzere nevi şahsına münhasır kişiliklerden hoşlanan Robert Pattinson’ın sevgilisi olarak etiketlenmek istemediğini belirten ve “Sanatımla anılmak istiyorum” diyen FKA Twigs a.k.a. Talilah Barnett, sosyal medya üzerinden ırkçı saldırılara maruz kaldı. Babası Jamaika, annesi ise İspanyol+İngiliz olan FKA Twigs, geçtiğimiz günlerde Dazed’e verdiği bir röportajda “Bugüne kadar insanlar benim kontrolümde olmayan şeylerle ilgili korkunç şeyler söylediler. Hayatımın yarısında insanlar komik ve çirkin göründüğümü düşündükleri için; diğer yarısında ise büyüleyici olduğuma inandıkları için gözlerini dikerek baktılar” dedi. Sosyal medya yoluyla kendiyle ilgili söylenen tüm çirkin şeylere, Twitter hesabından ziyadesiyle olgun bir şekilde cevap veren FKA Twigs, “Büyüklük bende kalsın” mesajı verdi.

 

 

 

 

Konuşma özgürlüğünün sonuna kadar arkasında olsak da, beyin yerine karnabahar ile hayatlarını idame ettiren insanların susması gerektiğine gönülden inanıyoruz.

 

 

 

FKA Twigs’in beynimizi allak bullak eden, müzik çalarımızın tekrar ayarlarını kıran, hatta neredeyse Facebook ilişki durumumuzu ‘LP1 ile ciddi düşünüyorum’ yaptıran ilk stüdyo albümü LP1 incelememiz için sizi ŞÖYLE alalım.