ROBERT PATTINSON’IN YENİ SEVDİCEĞİ KİM?

ROBERT PATTINSON’IN YENİ SEVDİCEĞİ KİM?


İpucu: Pitchfork'un Gözdesi


Dört yıl boyunca beş film çekince haliyle aşk yaşayan, ikisi de birbirinden nevi şahsına münhasır olan Robert Pattinson ve Kristen Stewart çifti, 2012’de K-Stew’un Snow White and the Huntsman’ın evli yönetmeni Rupert Sanders ile zina yapması üzerine ayrılmıştı.

 

Ayrılık sonrası sessizlik yemini etmiş keşişler gibi tek kelime etmeyen Robert Pattinson, geçtiğimiz haftalarda Esquire dergisine kalplerimizi fetheden olgunlukta bir röportaj vererek ‘’Allah herkese böyle bir eski sevgili, hatta böyle bir sevgili versin’’ dedirtmişti.

 

 

Kristen Stewart’tan anlaşılacağı üzere nevi şahsına münhasır kişiliklerden hoşlanan Robert Pattinson, saman altından su yürütmek suretiyle İngiliz söz yazarı ve şarkıcı FKA Twigs a.k.a. Tahliah Barnett ile yeni bir ilişkiye yelken açtı.

 

Robert Pattinson’ın kız arkadaşı olarak anılmak istemediğinin altını çizen Miss Twigs ve R-Patz, New York’ta beraber görüntülendi. Kristen Stewart’tan sonra Pattinson’ın yeni kız arkadaşı hakkındaki görüşlerimizi ‘’Gelen gideni aratır’’ atasözü özetliyor.