SAATLİ MAARİFE DEV RAKİP

SAATLİ MAARİFE DEV RAKİP


New York'un Taksicileri


Erkekleri her yıl Victoria’s Secret Fashion Show’dan sonra en çok heyecanlandıran şey olan dünyanın en kıvrımlı modellerini en orijinal kompozisyonlarla görücüye çıkaran Pirelli Takvimi’nin bir de erkek versiyonu mu olsa mı diyorsunuz? Biz kadınların başı kel mi diye serzenişlerde mi bulunuyorsunuz? Üzülmeyin, evren kadınları da düşündü ve seksi tesisatçıları, seksi itfaiyecileri, seksi taksi şoförlerini ve hatta seksi rahipleri yarattı. Yaratmakla kalmadı, kuşe kağıda basılmasına da önayak oldu.

 

 

 

New York Taksiciler Esnaf Odası, geçtiğimiz sene başladıkları, zaman zaman seksi, çoğu zaman esprili fotoğraf kareleri ile senenin aylarına renk kattıkları takvimin ikincisini yayınladı. Görünen o ki New York’un taksicileri sizi yalnızca havuza götürmüyor, sizinle havuza da giriyor, lastiğiniz patlarsa size adonisleriyle görsel şölen sunarken bir yandan lastiğinizi değiştiriyor ve sinek kaydı tıraşa önem veriyor.

 

 

 

Kısa mesafeyi Çin işkencesi sanan ve bütün para görünce çıldıran Türk taksicilerin de mizahtan biraz nasiplenmesini umut ediyoruz.