SAHTE TATİL FOTOĞRAFLARIYLA TATİLE ÇIKAN KADIN

SAHTE TATİL FOTOĞRAFLARIYLA TATİLE ÇIKAN KADIN


Kendi Tatilini Kendin Yarat


Eylül’ün gelişiyle kasvetli bulutlar ve serin havalar da yurdumuza giriş yaptı. Artık çok sevdiğimiz yaz mevsimine ve sıcaklara veda etmenin vakti geldi. Sonbahar geldi, okullar da açıldı açılacak… Şu aylardır paylaşıp durduğumuz tatil fotoğrafları yerlerini yavaştan hırkalı, kazaklı görsellere bırakacak. Peki tatile henüz gitmemiş olanlar; onlar ne yapacak? Bizce eğer mümkünse olabildiğince çabuk bir şekilde bir yerlere kaçsınlar yoksa tatile gidemeyence alakalı, alakasız fotoğrafını Photoshop ile tatildeymiş gibi değiştiren bu hanım abla gibi olurlar. Evet, yanlış okumadınız; Zilla van den Born isimli Hollandalı grafik tasarım öğrencisi, muzip bir proje tasarladı.  

 

 

 

 

Bu yaz tatile çıkamayan Born, bu her ne kadar üniversite projesi dese de, biz onun derdini çok ama çok iyi anlıyoruz. Arkadaşlarını ve ailesini beş haftalığına Güneydoğu Asya’da tatil yaptığına inandırmayı hedefleyen Zilla van den Born, filtrelere boğduğu fotoğraflarını bir güzel değiştirdi.

 

 

Projesinin parçası olarak; akvaryumdaki balıklarla çektiği fotoğrafını denize, dere kenarındaki fotoğrafınıysa koca bir okyanusa çevirdi.

 

 

 

Ailesiyle yaptığı Skype görüşmelerini bile egzotik bir otel odasındaymışcasına dekore etti.