SELFIE’DE BİR ÜST SEVİYE: HYPERLAPSE SELFIE

SELFIE’DE BİR ÜST SEVİYE: HYPERLAPSE SELFIE


Bir Bu Eksikti


Selfie'yle ilgili tüm sınırların aşıldığını, ulaşılabilecek her yere ulaşıldığını düşünüyorsanız feci yanılıyorsunuz. Önü alınamayan akımın durmaya hiç niyeti yok. Selfie, kendisini değişen şartlara ve teknoljoiye göre uyarlamasını çok iyi biliyor. 

 

 

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve kısa sürede büyük ilgi gören Hyperlapse uygulaması ile günümüzün bir başka trendi olan time lapse videoları elimizin altına geliyordu. Bu uygulama sayesinde herkes kendi time lapse videosunu yaratabiliyor ve Instagram'ında dünya alemle paylaşabiliyordu. Instagram kullancılılarının gelişkin video teknolojisiyle imtihanı Hyperlapse, ilk güncellemesiyle bizleri çok pis ters köşeye yatırdı.

 

Yeni güncellemeyle birlikte telefonunuzun ön kamerasını da bünyesine katan Hyperlapse, böylelikle selfie akımına yepyeni bir malzeme verdi. Time lapse akımı ve selfie çılgınlığı tanıştı, sevişti ve ortaya aşklarının meyvesi Selfie-Lapse çıktı. Time lapse videosu şeklinde selfie videosunu çeken çılgınlar paylaşım bombardımanına çoktan başladılar bile.

 

Şimdi sizlere bir Selfie-Lapse örneği veriyor ve gerekli önlemleri almanız konusunda uyarıyoruz. Ya da bu yeni trende çabucak transfer olmanızı öneriyoruz. Karar sizin.