SHIA LABEAOUF: SUÇU BELLİ, CEZASI NE?

SHIA LABEAOUF: SUÇU BELLİ, CEZASI NE?


Baskin Basanindir


Hayatı Nymphomaniac öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılıyor. Lars von Trier sonrası Transformers tarzı bir transformasyon geçiren aktör Shia LaBeouf, son ayları hatta yılı ziyadesiyle olaylı geçirdi. Kafasına kese kağıdı geçirip sessizlik oruçlarına giren, ‘’Baskın basanındır’’ diyerek Broadway müzikalinde olay çıkaran, alkolün dozunu biraz fazla kaçıran ve ayağından hiç çıkarmadığı botlarıyla duygusal bir bağ kuran LaBeouf, Broadway vukuatından ötürü mahkemelik olmuştu.

 

 

Davası devam ederken hayatını düzene sokma çabasına giren, İsimsiz Alkolikler toplantılarına katılıp, hırsını boks derslerinde çıkaran, Sunset Boulevard’da yalnız başına sakin öğle yemekleri yiyen ve kız arkadaşıyla aheste market alışverişlerine giden oyuncunun mahkemesi sonuçlandı. New York Studio 54’da Allan Cumming ve Michelle Williams’ın başrollerinde olduğu Cabaret’yi bölüp bir sigara eşliğinde herkese avaz avaz bağırmaktan ötürü 3 aydır devam eden davası sonucunda hakimin suçlu bulduğu Shia LaBeouf’un cezası 6 aylık alkol rehabilitasyonu ve devamındaki 6 ay boyunca tüm kanunlara uyması oldu.

 

Bu maddelerden herhangi birini ihlal etmesi durumunda 15 gününü hapiste geçirecek olan Shia LaBeouf’a hadi yine ucuz atlatmışsın diyor ve hayatını en kısa zamanda bir düzene sokmasını temenni ediyoruz.