SHIA LABEOUF MOR TAYTIYLA SANAT İÇİN KOŞUYOR

SHIA LABEOUF MOR TAYTIYLA SANAT İÇİN KOŞUYOR


Sanat İçin Sanat


Hayatı Nymphomaniac öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılıyor. Lars von Trier sonrası Transformers tarzı bir transformasyon geçiren aktör Shia LaBeouf, son ayları hatta yılı ziyadesiyle olaylı geçirdi. Kafasına kese kağıdı geçirip sessizlik oruçlarına giren, ‘’Baskın basanındır’’ diyerek alkolün de etkisiyle Broadway müzikalinde olay çıkaran LaBeouf, mahkeme sonucuyla rehabilitasyona başladı.

 

 

Ayağından hiç çıkarmadığı botlarıyla duygusal bir bağ kuran LaBeouf, “Sorun sen değilsin, benim” diyerek ayrıldığı botlarından sonra mor taytla bir rebound ilişkisine başladı. 3 Eylül’den beri çıktığı kısa koşular anlamlandırılamayan, dalga geçilen Shia LaBeouf’un amacı dün anlaşıldı. Çıktığı koşularda Nike Plus ile harfler çizen oyuncunun amacının Amsterdam’daki Stedelijk Müzesi’ndeki Metamodernism Day için ‘metamarathon’ yazmak olduğu ortaya çıktı.

 

 

 

Günlük hayattaki değişimi etraflıca anlamak için günümüzün kavramsal haritasını çıkarmayı amaçlayan uluslar arası sempozyum için müzenin etrafında koşan LaBeouf, kendisiyle koşanlara da kurdele dağıttı.