SİVİLCE TEDAVİ EDEN UYGULAMA İLE PÜRÜZSÜZ BİR CİLT

SİVİLCE TEDAVİ EDEN UYGULAMA İLE PÜRÜZSÜZ BİR CİLT


Tip Ve Teknolojinin Buluşmasi


Ergenlik sivilcelerinizden hala kurtulamadınız mı? Adet döneminde elinizde olmayan tatlı krizlerine yenik düşüyor ve yalnızca şeker komasına girmekle kalmayıp bir de onlarca sivilceye bilet mi kesiyorsunuz? Cilt doktoruna gidip doktorunuzun ağzınıza girip suratınızı yakın mercekle dakikalarca izlemesinden sıkıldınız mı? Teknoloji yine imdadınıza hızır gibi yetişti ve ilaç gibi bir uygulama ile çıkageldi: Spruce Health.

 

 

Ray Bradford’ın bir senede yarattığı Spruce Health, cilt doktoru ile Google vasıtasıyla kendinizi tedavi etme çabalarınızın sağlıklı bir karışımı. Bünyesindeki 10 doktoru telefonunuz ile ayağınıza getiren uygulamayı kullanmak için sivilcelerinizle yakışıklı bir selfie’nizi çekmeniz yeterli. Fotoğrafınızı doktorunuza gönderdikten ve isteğe göre durumunuzla ilgili bilgilerinizi paylaştıktan sonra teşhis, tedavi ve reçete ayağınıza geliyor.

 

 

40 dolarlık bir ücreti olan uygulama ile siz de doktor ayağınıza gelsin istiyorsanız üzülerek belirtiyoruz; Spruce Health şu an yalnızca Kaliforniya, Florida, Pennsylvania ve New York’ta mevcut.