TRUE DETECTIVE YENİ SEZON KADROSU BELLİ OLDU

TRUE DETECTIVE YENİ SEZON KADROSU BELLİ OLDU


İki Yildiz Resmi Sözleşmeyi İmzaladi


Evet; uzun uzun dedikodular, uzun uzun tartışmalar sonucunda yeni True Detective sezonunda rol alacak iki başrol belli oldu. Rust Cohle karakteri yüzünden izleyicilere mevsimlik tarım işçisi gibi sigara içiren Matthew McConaughey ve Redneck Ülkü Ocakları Başkanı Marty Hart'ı canlandıran Woody Harrelson'ın bıraktığı boşluğu yeni sezonda Colin Farrell ve Vince Vaughn ikilisi dolduracak.

 

Hep güldürdüm, artık süründüreceğim.

 

HBO tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Farrell, Velcoro isimli acar dedektifi, Vaughn ise Frank Semyon isimli kodaman suçluyu canlandıracak. İlk iki bölümün yönetmeni de kesinleşti; Justin Lin. Yine 8 bölümden oluşacak yeni sezonun çekimlerine önümüzdeki ay Kaliforniya'nın çeşitli beldelerinde başlanacak. Diğer iki başrol adayı ise Rachel McAdams ve Taylor Kitsch.

 

İrlanda'da doğdum, True Detective'li oldum.

 

Şimdiye kadar hep komedi filmlerinden izlediğimiz, alkol bağımlılığı yüzünden bir ara kariyerini yerin dibine sokan uzun adam Vaughn'ın ya çok iyi ya da çok kötü bir performans sergileyeceğini düşünüyoruz. Ortası yok. Filmografisinde iyi seçimler kadar patates filmler de olmasına rağmen yeteneğine güvendiğimiz Farrell, iyi anlamda çok pis ters köşeye yatırabilir. Şu Emrah kaşlarını çok fazla kullanmasın kafi.