ÜNLÜ RAPÇİLER POKEMON KARTLARINDA TOPLANDI

ÜNLÜ RAPÇİLER POKEMON KARTLARINDA TOPLANDI


Kanye West’i Seçtim Pikaçu


En ünlü rap müzisyenlerini hiç Pokemon karakterleri olarak hayal ettiniz mi? Biz etmedik. Ancak görünen o ki; birileri etmiş ve Pokemon’a hala gönülden bağlı oldukları için Pokemon kartları tasarlamış. Kanye West’ten Pharrell’e kadar uzanan en ünlü rapçiler sizce Pokemon karakterlerinden hangisine denk gelir?

 

 

İstikbalimize mani olan çocukluğumuzun fenomen çizgi dizisi Pokemon ile bir hayli vakit geçirmiştik. Japonya’dan çıkarak tüm dünyaya yayılan Pokemon, 90’lar çocuklarını bir salgın gibi ele geçirerek bir dönem beslenme çantasından bilgisiyara oyununa kadar birçok alanda hayatımıza girmişti. Pokemon ürünleri arasından en çok vaktimizi alan ise hiç şüphe yok ki; Pokemon kartları olmuştu.

 

 

Tasoların yerini alan Pokemon kartları, çocukların Pokemon izlemedikleri dakikalarda da Pokemon’dan uzak kalmayarak oyun oynayabilmesine imkan sağlıyordu.

 

 

Pokemon karakterlerinin özelliklerinin puanlarla sergilendiği Pokemon kartları bu sefer de ünlü müzisyenlere uyarlandı. 2chainz, Beyonce, Drake, Jay-Z, Kanye West, Kendrick Lamar, Lil B, Lupe Fiasco, Nicki Minaj, Pharrell ve Snoop Dogg gibi isimler Pokemon kartlarına montelenerek güçlü ve zayıf yönlerini puanlandı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pokemon'a değer veren çocukların rapçilere de aynı önemi vermesi için yapılan bu çalışmada koca koca müzisyenler taso kıvamına getirildi. Bakalım bu kartlar ufaklıkların yeni çılgınlığı olacak mı? Apartman önlerinde, okul bahçelerinde çocukların bağırarak oynadığı bir kıvama gelebilecek mi?