YENİ THE LIBERTINES ALBÜMÜNÜ JACK WHITE MI KAYDEDECEK?

YENİ THE LIBERTINES ALBÜMÜNÜ JACK WHITE MI KAYDEDECEK?


Pete Doherty Böyle İstiyor


Indie rock’a gönül verenler olarak mutlu günler geçirmeye devam ediyoruz. İlk olarak The Libertines’in birkaç konser için birleşme dedikoduları gerçek oldu. Ardından grup tamamen birleşme kararı alarak hayranlarını mutlu etti. Şimdi de sıra yeni albüme geldi…

 

 

İlk olarak birkaç ay önce konser vermek için birleşen The Libertines, üzerinden 11 yıl geçtikten sonra yeni bir albüm yayınlamaya hazırlanıyor. ‘Rockstar’ lakabının en çok yakıştığı karakterlerinden biri olan Pete Doherty, Carl Barat'la beraber kurduğu The Libertines ile yeni şeyler yayınlanmanın vaktinin geldiğini yaklaşık iki ay önce duyurmuştu.

 

Doherty, şimdi de yeni The Libs albümünü şu sıralarda Lazaretto ile kulaklarımızın pasını rock'n'roll'la silen beyaz tenli rockstar’ın ellerine teslim etmek istediklerini açıkladı. İlk iki albümünde The Clash’ten Mick Jones ile çalışan The Libertines’in itlik ve kopukluktan sorumlu başkanı Pete Doherty, üçüncü albümlerinin prodüktörlüğünü Jack White’ın üstlenmesini dilediklerini açıkladı.

 

 

Doherty, geçtiğimiz gün Fransız televizyası D8'e verdiği röportajda Jack White ile çalışmayı çok istediğini, Jack White'ın da yeni albümün prodüktörlüğünü üstlenmekten keyif alacağını kendisine söylediğini belirtti. Bu açıklamaların üstüne White cephesinden gelecek yanıt merakla bekleniyor.