YILIN ERKEĞİ BELLİ OLDU

YILIN ERKEĞİ BELLİ OLDU


ödül Kabul Konuşmasini Sarhoş Yapan Yakişikli


İç eriten yamuk gülüşü, iç geçirten mavi gözleri, replikleriyle beynimizi eriten Sherlock karakteri, kölelere nazik davranan ve keman resitallerinden hoşlanan bir sahip rolü ve İngiliz aristokratlığını dünyaya yaymaya yemin eden misyonuyla Benedict Cumberbatch’in hastasıyız. Görünen o ki, GQ da bizimle aynı fikirde.

 

Melodik aksanı ve önünde eğilinesi vitrininden rollerine çok da odaklanamadığımız, Altın Küre Ödülleri’ndeki ‘Bir erkek nasıl dans etmeli?’ karelerini telefonlarımıza duvar kağıdı yaptığımız ve son olarak da ice bucket challenge’da Oscar’lık oyunculuğa imza atan Cumberbatch, GQ tarafından Yılın En İyi Erkek Oyuncusu seçildi.

 

 

Ödül kabul konuşması esnasında hafif çakırkeyif olan oyuncu, antik kelime tercihlerinden ötürü kendini Downton Abbey dönemlerinden kalma antik nadide bir parça ilan etti. Ödülü almak üzere müsait olmadıklarından ötürü ödül kendisine kaldığı için James McAvoy, Michael Fassbender ve Tom Hardy’e teşekkür ederek nükteli halleriyle bizi sarhoş haline de hayran etti. Konuşmanın arasına serpiştirdiği ‘fuck’, ‘shit’ gibi kelimelere bir son vermezse annesinin kendisini evlatlıktan reddedeceğini söyleyen Sherlock, annesi ile babasına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

 

Konuşmasını ‘’Çok içtim, tuvalete gitmem lazım. Tuvalette görüşürüz’’ diye bitiren Benedict Cumberbatch’i biz de senenin en tatlı sarhoşu seçiyoruz. Ödülünü almak için kendisini Play Tuşu ofisine bekliyoruz.