YUVA YIKAN ANKET: BUGÜNE KADAR KAÇ KİŞİYLE YATTINIZ?

YUVA YIKAN ANKET: BUGÜNE KADAR KAÇ KİŞİYLE YATTINIZ?


Erkeklerin Sayisini İkiye Böl, Kadinlarinkini İkiyle çarp


Yeni bir ilişkide karşıdaki insanın röntgenini çekmek suretiyle en derin sırlarını, en mutlu anılarını, en sevdiği yemeği, kısacası hakkındaki her şeyi öğrenme arzusuna kapılmak, eski sevgililerinin ismini öğrenerek o isimdeki herkesten ağzıyla kuş tutsa bile hoşlanmamak olası senaryolar arasındadır. İnsanlık tarihinde bilim ve teknolojinin gelişmesinde en önemli nitelik olan merak, çoğu zaman kıskançlıkla el ele gider ve kimi zaman yuva yıkar.

 

Birbirini tanıma konuşmalarından belki de en rahatsızı olan “Daha önce kaç kişiyle yattın?” mevzusunu sokağa taşıyıp yabancılarla anket yapan QuietAssassins, 2 dakikalık videoda hiç cevap alamadı, garip cevaplar aldı ve haliyle bazı küfürlere maruz kaldı.

 

 

Garip bir şekilde yaşlıların daha sevecen yaklaştığı ankette, “Sıfır”, “Gereğinden fazla”, “Senin yatıp yatabileceğinden daha çok kişiyle”, “Bilmem ki, yüzlerce??!”, “250-300” gibi yuvarlak cevaplar bulunurken “53” diye hayli net bir cevap ve kameraya boş boş bakan bir vatandaş da mevcut.

 

Videodaki cevaplar ne denli doğru emin değiliz; ancak ne derler bilirsiniz “Erkeklerin sayısını ikiye böl, kadınlarınkini ikiyle çarp”.