2020’YE KADAR VİZYONA GİRECEK SÜPER KAHRAMAN FİLMLERİ BU TAKVİMDE

2020’YE KADAR VİZYONA GİRECEK SÜPER KAHRAMAN FİLMLERİ BU TAKVİMDE


Takvim Gibi Takvim


Marvel'ın son yıllarda beyazperdeyi ablukaya almasına aşinayız. Gerek bünyesindeki süper kahramanları tek tek filme çekmek olsun, gerek hepsini örgütleyip The Avengers'la karşımıza çıkarmak olsun, Marvel altın yumurtlayan tavuğundan mükemmel bir şekilde verim almaya devam ediyor. Marvel filmleri fırtınası, yeni açıklanan projelerle beraber sağanak şeklinde yağmaya devam edecek. Peki ya DC Comics?

 

DC Comics'in eli de armut toplamıyor. Marvel'ın piyasada tekel haline gelmesine bir dur demeye kararlı olan DC Comics, Batman ve Superman filmleriyle yürüyen gemisini Batman v. Superman: Dawn of Justice'in ardından Justice League'le beşinci vitese takacak. Geçtiğimiz hafta da eteğindeki tüm incileri döken DC Comics, 2020 yılına kadar karşımıza çıkaracağı süper kahraman filmlerini açıklamıştı. Anlayacağınız süper kahramanlar cephesinde oldukça hareketli yıllar yaşayacağız. O kadar çok film gösterime girecek ki; hangi birinin vizyon tarihini aklımızda tutacağımızı şaşırdık. Neyse ki infografik sektörü tam gaz çalışmaya devam ediyor.

 

ComicsAlliance sağ olsun; evladiyelik bir infografik hazırlamış. 2020 yılına kadar vizyona girecek tüm süper kahraman filmlerinin yanı sıra henüz gösterim tarihi belli olmayan ama çekileceği kesinleşen tüm süper kahraman filmleri bu infografikte. Farklı kaydedin.