ALLES INKLUSIVE’DE YENİ DÖNEM: HOGWARTS OTELİ

ALLES INKLUSIVE’DE YENİ DÖNEM: HOGWARTS OTELİ


Büyü, Müyü Her Şey Dahil


Kitapları, filmleri, oyunları derken popüler kültürün amiral gemilerinden biri haline gelen Delta Operasyonu´ndan hallice Harry Potter serisi için şimdi de Hogwarts temalı otel yapıldı.

 

 

İngiltere’de the Georgian House isimli otelin sahipleri işi gücü bırakıp 163 yıllık müessesenin odalarını Hogwarts’ın meşhur salonlarından yola çıkarak yeniden tasarladı. Buna göre odaları iksir şişeleri, kazanlar ve sandıklar gibi oldukça kullanışsız eşyalarla dekore eden otel yönetimi, müşterilerine gerçekçi bir Harry Potter deneyimini yaşatmayı amaçladıklarını söylüyorlar.

 

 

Sadece dekorasyonla kalmayan otel, "Müşterilerimi daha nasıl yolarım?" diyerek ekstra ücret karşılığında filmlerde yer alan mekanları ve Warner Bros stüdyolarını kapsayan bir Harry Potter gezi paketi de hazırlamış.

 

 

"Ben de Hogwarts’da yaşamak, iksir şişesinden şalgam içmek, kazanda tarhana çorbası yapmak istiyorum." derseniz otelin günlük ücreti 249 euro, turu kapsayan alles inklusive paket ise 363 euro olarak belirlenmiş.

 

 

Hem ailelerin, hem de genç çiftlerin gösterdiği ilgiden memnun olan otel, daha uzun süre Harry Potter’ın etinden sütünden yararlanmaya kararlı gibi görünüyor.

 

 

Bir önerimiz ise tereyağı ve karpuzdan yapacakları açık büfenin değişilmezi olan sanat eserlerine eğilmeleri. Kim Harry Potter şeklinde tereyağı veya Voldemort işlenmiş bir karpuzdan tatmak istemez ki?