ALTERNATİF DRIVE SOUNDTRACK’İ HUZURLARINIZDA

ALTERNATİF DRIVE SOUNDTRACK’İ HUZURLARINIZDA


Yanarca


Şu sıralar yardımsever bir iş adamının karısı olarak tanıdığımız Ebru Gündeş'in şarkıcılık yaparken dillere doladığı Deli Divane şarkısında söylediği; "Sen sus hiçbir şey söyleme, sen sus da gözlerin konuşsun." sözlerinin özetlediği Driver Ryan Gosling'in arkaplanındaki müthiş müzikler daha da bir acayipleşti.

 

Geçen hafta belirttiğimiz üzere Drive filminin soundtrack'i sil baştan yeniden kürate ediliyordu. Eden kişi Zane Lowe idi. Daha ne olsun idi? Şişeden içilecekti.

 

 

Cliff Martinez'in yaratıcılığın uçlarında volta attığı dakikaların, DJ'lik yapmayı bilmeyen DJ Kavinsky'ye zırhlı araç dolusu para kazandırıp, genç kızların aklını alan Nightcall'un ve "Aşığım ulan!" diye nara atan ciğeri yanmışların marşı haline gelen College & Electric Youth – A Real Hero'nun belki de üstüne koyan yeni soundtrack, biraz daha çiğ techno ve sakız gibi electronica – pop ile yoğrulmuş. 

 

 

 

Vali tabağından hallice olup buram buram Londra kokan albümü buradan dinleyebilir, full artı full şarkı listesine de aşağıda kavuşabilirsiniz.

 

1. Jon Hopkins – Open Eye Signal

2. Pryda – Power Drive

3. Banks – Alibi

4. Foals – Spanish Sahara

5. Laura Mvula – She

6. SBTRKT – Hold On

7. Bastille – Bad News (Instrumental)

8. Bring Me The Horizon – Shadow Moses

9. CHVRCHES – Lies 

10. The Neighbourhood – How

11. The 1975 – Robbers

12. Baauer – Clang