AMERICAN HORROR STORY’NİN SON TRANSFERİ: LANA DEL REY

AMERICAN HORROR STORY’NİN SON TRANSFERİ: LANA DEL REY


Ucubelerin Arasinda Bir Melek


Sezonları arasındaki ayları askerdeki sevgiliyi bekler gibi beklediğimiz, duvara saatli maarif takvimi asarak “Sayılı gün çabuk geçer” motto’suna bel bağlayarak geri saydığımız American Horror Story’nin epinefrin hormonumuza aşırı doz yaptırması için aylardır bekliyoruz. Üçüncü sezonu ‘Coven’ boyunca “Bir sonraki Supreme ben olabilirim” dedirterek, ekmek kızartma makinesindeki ekmeği düşünce gücümüzle attırabilir miyiz diye düşündüren dizi yeni sezonunda bizi sirkin en ucube haliyle buluşturacak.

 

 

Dizi, 4. sezonu Freak Show’un detaylarıyla ilgili 4 aydır bizimle kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. 11 saniyelik teaser’larını, oyuncu kadrosunun fotoğraflarını, yeni sezonun posterini ve en sonunda ilk bölümün fragmanını paylaşan, adeta bizi meraktan öldürmeye ant içen dizi, şimdi de yine yeni bir haberle kapımızı ve kalbimizi çaldı.

 

 

Coven sezonunda Stevie Nicks’i cadı olarak konuk eden, bir de güzel şarkı söyleten American Horror Story’nin 6 gün sonra yayınlanacak yeni sezonunda, dizinin zarafetten ölecek başrolü Jessica Lange, Lana Del Rey’in bir şarkısını seslendirecek. Bizim tahminimiz ‘Gods & Monsters’, sizinki ne?

 

Yeni sezonun ne kadar iyi olacağından şüpheniz varsa, sizi Freak Show’un jeneriğine alalım: