APHEX TWIN’DEN ILLUMINATI VE 11 EYLÜL AÇIKLAMALARI

APHEX TWIN’DEN ILLUMINATI VE 11 EYLÜL AÇIKLAMALARI


ünlü Prodüktör İçini Döktü


Yeni albümü Syro ile uzun bir aranın ardından geri dönerek elektronik müzik adına görmek istediğimiz manzaralara sebebiyet veren Aphex Twin. Q Magazine'e içini döktü. 

 

 

Albümle ilgili uzun açıklamaların ardından sıra Richard D James'in politikayla ilgili görüşlerine geldi. James ağzını bir açtı, pir açtı; "Nereden başlayayım ki? Dünyanın çivisi çıkmış."

 

Youtube'dan sık sık 11 Eylül olayıyla ilgili videolar izlediğini belirten Aphex Twin, 2001'de New York'ta yaşanan facianın tamamen derin devlet meselesi olduğuna inandıgını sözlerine ekledi. Illuminati, Yeni Dünya Düzeni ve uzaylılarla ilgili videolar izlemekten kafayı yaktığını açık açık söyledi. İzlediği Youtube videolarında anlatılanların gerçek olmasalar bile bu konuları işleyen herhangi bir filmin senaryosundan bin kat daha iyi olduğuna dair inancını da vurguladı.

 

Komplo teorilerinin birçoğuna inandığını söyleyen Aphex Twin, sadece kanıtlanmış doğrulara inanarak yaşamanın sıkıcı olduğundan bahsetti ve bu konulardaki görüşlerini şu cümleyle noktaladı; "Kanıtlanmamış çok konu var. Ama bu durum onlara inanmamamıza engel değil."

 

 

Çok dolmuşsun be Richard D James abi. Bu dolmuşluğunu yeni yeni şarkılara yansıt da harika müziklerinden uzun süre mahrum kalmayalım. Syro için de tekrar tekrar ellerine sağlık.