APPLE WATCH’TA UYGULAMALAR NASIL GÖZÜKECEK?

APPLE WATCH’TA UYGULAMALAR NASIL GÖZÜKECEK?


İşte Böyle


Daha kolumuza takmadan akıllarımızın bir köşesinde yer eden akıllı saat Apple Watch, sadece bizlerin merakını cezbetmiyor. Akıllı telefonla başlayan ve akıllı saatle devam eden Apple, 2015 yılında piyasaya çıkması planlanan saatiyle büyük sansasyon yaratacağa benziyor. Farklı malzemelerin kullanıldığı çeşitliliği ile benzerlerinden ayrılan Apple Watch'ın şüphesiz ki en büyük artısı pratikliğilye ünlü işletim sistemi iOS olacak.

 

 

 

Şimdiye kadar sadece dış görünüşü ve lansmandan birkaç görselle görme fırsatını yakaladığımız akıllı saat hakkında en çok merak ettiğimiz konulardan biri de uygulamaların nasıl gözükeceği? WhatsApp, Facebook, Instagram, Snapchat ve daha say say bitiremeyeceğimiz uygulamalar Apple Watch için nasıl bir görünüme bürünecek?

 

 

 

Bunun muhtemel cevabını bizlere Thinkapps veriyor. Onların da aklını kurcalayan bu sorular, bizlerde olduğu gibi lafta kalmıyor. Düşünüyorlar taşınıyorlar ve uygulamaların Apple Watch'ta nasıl gözükeceği hakkında fikir yürütüyorlar. Sonucunda ortaya çıkanları sizlerle paylaşması da Play Tuşu'na kalıyor.