AUTOCORRECT’LE ŞARKI SÖZÜ YAZIP MÜZİK YAPAN ADAM

AUTOCORRECT’LE ŞARKI SÖZÜ YAZIP MÜZİK YAPAN ADAM


Ios 8'in Nimetleri Say Say Bitmiyor


Akıllı telefon dünyasının rockstar'ı, eksiğiyle gediğiyle sevilen telefonu iPhone'un faydaları da say say bitmiyor. Lansmanı ve ardından satış rekorları kırmasıyla tekrar teknoloji gündeminin ana maddesi haline gelen, Bendgate skandalıyla az biraz sallanan ama yıkılmayan iPhone 6'yla beraber hayatımıza giren yeni işletim sistemi iOS 8'in kullanış amaçları insanların yaratıcılığına göre değişkenlik gösteriyor. Jonathan Mann de yaratıcılığıyla iOS 8'in ekemğini yiyenlerden biri olarak dikkat çekiyor.

 

 

Daha evvelden Youtube kanalında yüklediği yaratıcı şarkı ve videolarla gündeme gelen Mann, bu sefer de mesaj yazarken birçoğumuzun başının belası olan Autocorrect özelliğini lehine çevirdi. Telefonun QuickType özelliğini kullanarak karşısına rastgele çıkan Autocorrect kelimeleri yine rastgele bir şekilde seçen sanatçı, orataya çıkan sonuçla şarkı sözlerini oluşturdu.

 

Bu şarkı sözlerini bir de besteyle pekiştiren Jonathan Mann, iOS 8 Autocomplete Song ismini verdiği şarkısını bizlerle paylaştı.